Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Privatlivspolitik

Hos Naturskøn prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Naturskøn ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Naturskøn ApS

Guldsmedgade 15

8000 Aarhus C

CVR nr. 16171646

mail@naturskon.dk

Hvad vi bruger dine oplysninger til og på hvilket grundlag vi behandler dem

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

Levering af aftalte ydelser/varer/services

Kommunikation med dig i forbindelse med vores tjenester

Individuel markedsføring og målretning af tilbud og ydelser

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse. Vi sender ca. 2-4 nyhedsbreve om måneden og du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os på support@naturskon.dk

Når du har modtaget behandling hos os, indsamler vi i almindelig kategorier af personoplysninger dit navn, adresse, evt. e-mailadresse, telefonnr., personnr., køn, tidspunkt for behandlinger og gennemførte behandlinger.

Når du har modtaget behandling hos os, indsamler vi i særlige kategorier af personoplysninger dine helbredsoplysninger i form af journalførelse med fortegnelser over dine behandlingsførløb

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen.

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop eller en ydelse i vores klinik. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter eller ydelser medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

Hvem vi deler dine oplysninger med

Vores leverandør af IT service

Eksterne revisorer

Google med henblik på annoncering

Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til loven.

Hvornår vi overfører persondata til lande uden for EU/EEA

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

Sletning, berigtigelse eller indsigt af personoplysninger

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til at dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til support@rudolphcare.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på support@rudolphcare.com eller telefon 86 12 23 13. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.