Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Øjne

Naturlig øjenmakeup – økologisk mascare, eyeliner, øjenskygge

Øjenområdet er det mest sarte område i ansigtet. Du kan her finde et stort udvalg af naturlig øjenmakeup. Du finder både økologisk mascara, eyeliner og øjenskygge, som er fri for skadelig kemi. Vi har selvfølgelig også både eyeliner og brow pencil fremstillet af naturlige ingredienser.

Øjenskyggerne er i et hav af farver og nuancer, og du kan vælge mellem økologiske øjenskygger fra Kjær Weis og naturlige øjenskygger fra Tromborg og Jane Iredale.

Naturlige eyeliner har vi også i mange farver fra Jane Iredale og Tromborg, ligesom vi har flere nuancer brow pencils og bryn gel.

Kemifri og økologiske mascara har udviklet sig meget de senere år, og de er blevet betydelig bedre og mere holdbare. Derfor finder du her et stort udvalg af mascara i forskellige nuancer til at give både volumen og længde.

Mange kvinder, oplever fra tid til anden, at øjnene eller øjenlågene svier eller bliver rødlige. I nogle tilfælde er grunden til irritation, at man bruger øjenmakeup med allergifremkaldende stoffer. Ofte er det stoffer som parfume, konserveringsmidler eller nikkel, der fremkalder allergiske reaktioner. Et alternativ til den konventionelle makeup er, at du bruger naturlige og økologiske produkter.

Gå på opdagelse på siden her med det store udvalg af naturlig øjenmakeup uden parabener.