Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Makeup

Naturlig og økologisk makeup uden parabener

Naturskøn Makeup har et stort udvalg naturlig og økologisk kosmetik uden skadelig kemi.
Vi har udvalgt de lækreste brands, der hvert især har et udvalg af makeup, fyldt med mineraler. Alle vores makeup brands har fokus på økologi, kvalitet og naturlighed.

Det skal ikke være uoverskueligt at komme til at se frisk og skøn ud. Derimod skal det være muligt at opnå et naturligt look, og fremhæve de smukke karakteristika, som vi har hver især. Makeup må ikke være en belastning for huden. Den skal være et supplement til din daglige skønhedsrutine, og bidrage med pleje, ved hjælp af rene ingredienser og planteudtræk. Vi mener, at makeup skal have egenskaber som bidrager med en følelse af lethed, friskhed og selvfølgelig skønhed.

Blandt de udvalgte kosmetikmærker har vi Tromborg makeup, Jane Iredale makeup og Annemarie Börlind makeup. Der er mange muligheder inden for naturlig kosmetik, og vi har samlet dem for dig. Du kan finde alt fra pudder og foundation, til læbestifter og mascara. Alle vores makeup produkter er udviklet med naturlige ingredienser. De indeholder ikke skadelig kemi som kunstige farvestoffer, syntetisk parfume, parabener eller syntetiske konserveringsstoffer.