Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Zarkoperfume

Zarkoperfume

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

ZarkoPerfume – Dansk parfume

ZarkoPerfume er et dansk parfumemærke, som tager udgangspunkt i det skandinaviske univers.
Duftene er udviklet specielt til det nordiske klima og de tager udgangspunkt i den skandinaviske natur. Parfumerne henvender sig både til mænd og kvinder, idet de skifter duft med kroppens egen dufte.
Zarko parfume er lavet med molekyler, som er både eksklusive og kraftfulde ingredienser. Hvert enkelt duft, er den perfekt komposition, som giver dig en sansefuld oplevelse.

Parfume dufter forskelligt på huden

Hver parfume dufter forskellige fra person til person, fordi der er stor variation i kropstemperatur og i, hvordan duften samarbejder med kroppens kemi (kroppens egen dufte). Derfor behøver parfumen ikke dufte godt på din veninde, selvom du måske synes, at den dufter fantastisk på dig. Det handler om at prøve sig frem. Faktisk anbefaler Zarko, at du afprøver en bestemt duft en hel dag, før du kan bedømme om den passer til dig.
Dufte er med til at vække minder. En bestemt duft, kan måske lede tankerne tilbage i barndommen, og vække et særligt minde om en varm sommerdag i mormors have. Vidste du, at du med din erindring, kan identificere titusinder forskellige dufte?

Historien om ZarkoPerfume  – molekyle parfumen

Parfumerne er udviklet af den danske parfumør, Zarko Ahlmann Pavlov. Han har siden 2008 brugt sin tid på at lære kunsten at udvikle eksklusive parfumer, og han har gjort det til sin livsstil og passion.
Zarko Pavlov sammenligner det at udvikle parfume med at male et kunstværk eller komponere et stykke musik. Det handler om den helt rigtige komposition – om at skabe noget ekstraordinært.
Zarko sammensætter molekyler, som skaber de mest sansefulde oplevelser, og han ser en vigtighed i at duften udvikler sig på din hud i løbet af dagen.
Ambitionen er at fusionere fransk elegance og parfumekunst, til den mere stringente nordiske moleculære videnskab.

Allergivenlig parfume

Det er svært at sige at et parfume ikke er allergifremkaldende. Man kan have allergi overfor mange ting, og derfor er det svært at sige, om du kan tåle lige præcis én parfume frem for en anden. Det er meget individuelt. Dog er Zarko parfume tålelig af mange, da den som tidligere nævn, er sammensat at de fineste og reneste molekyler. Det betyder at den er kontrolleret, og derfor er der mindre risiko for en allergisk reaktion. I modsætning til parfumer med mindre rene molekyler eller med æteriske olier, som er sværere at kontrollere.

ZarkoPerfume til Danish Beauty Award

Til Danish Beauty Award 2015 vandt Zarko-parfumen Pink Molecule hele to priser. Nemlig Årets Danske Produkt og Bloggers Choice Award. Derfor er vi særligt stolte, af at kunne præsentere de fantastiske dufte for dig.