Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Weleda

Weleda – økologisk hudpleje

Naturskøn har et stort udvalg af Weleda produkter. Du finder her både Weleda Baby, Weleda Asigtpleje og Kropspleje, Weleda hår og Weleda mandeprodukter.

Produkterne hjælper med at opretholde en naturlig balance i huden. De renser nænsomt, og bidrager med fugt og næring. En af kerneingredienserne i de plejende produkter er vegetabilske olier.

Mange af Weledas produkter indeholder også æteriske olier, som har forskellig gavnlig virkning på huden. Olierner giver desuden plejeprodukterne en fantastisk dejlig duft.
De æteriske olier er naturlige og økologiske, men du skal være opmærksom på, at du kan få reaktioner, hvis du er allergisk for parfume.

Det der kendetegner Weleda hudpleje er, at det er udviklet med en ægte kærlighed til naturen og omgivelserne. I mere end 90 år, har Weleda produkter været at finde på hylderne med naturlig og økologisk hudpleje.

Ingredienserne i Weledas produkter er dyrket økologisk og biodynamisk. Biodynamisk produktion har fokus på både jorden og menneskene og tager stor hensyn til miljø og bæredygtighed.

Weleda og Rudolph Steiner

Navnet Weleda blev valgt af en af virksomhedens grundlæggere, Rudolph Steiner. Han fik inspirationen fra den gamle tradition hos keltiske kvinder, som med hjælp fra naturen og de mange planter, hjalp syge mennesker. Man kaldte kvinderne ”Weleda”.