Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
SMUK skincare

SMUK skincare

EN PASSION FOR RENE OG NATURLIGE PRODUKTER

Idéen bag SMUK skincare er at skabe en dansk, naturlig og økologisk hudplejeserie med omtanke for bæredygtighed, miljø og næste generation. Det gælder både indhold, emballage og hele fremstillingen fra A-Z.

SMUK skincare blev etableret i 2014 af hudterapeut Heidi Maltby. Hun ønskede at skabe sit eget hudplejemærke, der både dufter godt, føles lækkert og har den ønskede virkning - uden at skade miljøet.

Alle produkter fra SMUK skincare er spækket med aktive ingredienser, vitaminer og antioxidanter - ingredienserne er af højeste kvalitet og er nøje udvalgt ud fra både virkning og duft.

SMUK's mål er, at du skal føle dig forkælet, når du bruger produkterne - du skal nyde duftene og virkelig fornemme den tekstur og virkning som produkterne har. Tilsammen er det nemlig det, der er med til at give produkterne en lækker skin-feel.

De fleste af produkterne er fyldt på Miron glasflasker, der tillader det violette sollys at trænge igennem glasset. På den måde forlænger det produkternes levetid og vitaminernes friskhed.

Alle produkter er forarbejdet så lidt som muligt, og SMUK bestræber sig altid på at bevare de naturlige, aktive og økologiske ingredienser. Det danske hudplejebrand bruger udelukkende naturlig farve og parfume, og den naturlige duft kommer derfor fra blomster, planter og urter. Hvis et produkt dufter af lavendel, så er der ægte lavendelekstrakt i og ikke en syntetisk fremstillet af lavendel. Det samme gælder med farver og shine i produkterne - den gyldne farve i OIL stammer bl.a. fra havtorn og vilde blåbær, mens den shiny effekt i GOLDEN MOMENTS bl.a. stammer fra det naturlige mineral MICA. Den skummende effekt i SOAP stammer fra kokosnød og ikke fra sulfater.

Derudover benytter SMUK skincare ofte mange af sine olier som konserveringsmiddel, da vitaminerne i olierne konseverer naturligt. Dog har det med nogle produkter været nødvendigt at tilsætte andre konserveringsmidler for at forebygge uønskede mikroorganismer, men det er altid i en lav koncentration.

BÆREDYGTIGHED
Blomsten (SMUK flower) er din garanti for at du køber et produkt som indeholder 100 % naturlige og aktive ingredienser, som hjælper med at bevare og vedvare det naturlige økosystem, og som tager vare på din krop og fremtidige generationer.