Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Serendipity

Serendipity

Serendipity  Organics – økologisk babytøj

Serendipity Organics laver naturligt modetøj til babyer og børn i alderen 0 – 11 år. Designet er inspireret af Serendipitys skandinaviske rødder og lægger vægt på rene linjer, funktionalitet og simple detaljer. Det altafgørende for Serendipity Organics er kvaliteten af tekstilerne og oplevelsen af materialerne, når de kommer i kontakt med huden. Det skal være behageligt at have tøjet på, og dit barn skal kunne lege og have det sjovt, uden at føle sig generet.

I Naturskøns udvalg fra Serpendity finder du den skønneste uldsweater til baby, men vi har også samme lækre alpaca uld sweater til kvinder. Derudover har vi en blød elefanthue til baby i økologisk bomuld.

Økologisk babytøj

Alle Serendipitys bomuldsprodukter er 100% økologiske GOTS og SA8000 certificerede, for at garantere at tøjet ikke er skadeligt for dit barn. Produktionen er gjort så miljøvenlig som muligt, og der er desuden stort fokus på social ansvarlighed. For at give farverne i de økologiske bomuldsprodukter længere varighed, bliver de rå fibre indfarvet i stedet for at farve selve stofferne. Det gør også at tekstilerne bliver babybløde.

Serendipity Alpaca uld produkterne er produceret af de fineste 100% baby-Alpaca uldfibre.