Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Scent of Copenhagen

Scent of Copenhagen

SCENTOFCOPENHAGEN er indbegrebet af den danske livsstil, nærmere betegnet den Københavnske livsstil, hvilket de formår at viderebringe i hvert enkelt duftlys.

Det danske brand stræber efter så høj standard som muligt. Duftlysene ser super smukke og tiltalende ud - men det vigtigste er duftene, hvis man spørger folkene bag. (Vi er nu ret forelsket i designet også!)

En perfekt form og et omhyggeligt udvalg af dufte, som er skræddersyet til dine præferencer. Fra energigivende citrus og saftige frugter til intense krydderier og aromatiske skovdufte. Duftene er et elegant udtryk for individualitet, der omfarvner enhver lejlighed og stemning.

Alle dufte er kombineret for at skabe de helt rigtige duftnoter samt en ukonventionel og sofistikeret følelse.

Desuden er hvert lys fremstillet af rene, naturlige ingredienser i højeste kvalitet og altid med et strejf af det uventede. Dette er kendetegnet for SCENTOFCOPENHAGEN.

Duftlysene er opdelt i to kategorier:

COPENHAGEN
Forestil dig at cykle i dit foretrukne kvarter i København og blive mødt af lette og friske men alligevel "komplicerede" dufte - her fanget i en genanvendelig glaskrukke med trælåg.

ART OF TIME
Tegnet på en lang historie med apotekertraditioner i København, omfavner Art of Time ethvert øjeblik på dagen med dybe og komplekse dufte - her i et klassisk apotekerglas med trælåg.