Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Sard kopenhagen

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sard olier, cremer, bodyscrubs, sugekopper m.m.

Sard olier er perfekte til at blødgøre huden, og de bidrager til en naturlig fugtbalance. Olierne kan anvendes uafhængigt af andre produkter, men de er også meget effektive i samarbejde med andre hudplejeprodukter.

Sard produkterne er så milde at de tåles af alle hudtyper – også de mest sensitive. Mange erfarer, at olierne kan være med til at fremme heling af huden for eksempel efter operationer. Sard olie virker desuden lindrende ved forskellige typer eksem. Og oliernes ’dronning’ – Argan olie – er oliernes svar på anti age produkter.

Sard olie hjælper dig med at opnå en sund og smuk hud, og den har en beroligende effekt. I sortimentet finder du Sard kopenhagen olie, facial mist, læbebalm, æteriske olier, body scrub og linjen Essentielle til ansigts- og læbepleje. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper, da de er meget milde.

I 2013, vandt Sard kopenhagen, prisen som ”Årets Danske Produkt” for deres facial mist.

Om Sard Kopenhagen

Sard Kopenhagen er et dansk mærke med kernekompetencer inden for hudpleje. Produkterne indeholder naturlige olier med en masse gode fedtsyrer. Olierne er vegetabilske og utroligt hudvenlige, og der er ikke tilsat parabener eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Udvikleren af brandet, er kosmetolog Charlotte Kasandra Tørnby, og hun har flere års erfaring med kosmetik.

Sard kopenhagens produkter leveres i miljøvenligt PET emballage - det vil sige at de er fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer.