Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Sard Kopenhagen

Sard Kopenhagen

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sard olier, cremer, bodyscrubs, sugekopper m.m.

Sard olier er perfekte til at blødgøre huden og bidrager til en naturlig fugtbalance. Olierne kan anvendes uafhængigt af andre produkter, men de er også meget effektive i samarbejde med andre hudplejeprodukter.

Sard produkterne er så milde at de tåles af alle hudtyper – tilmed de mest sensitive. Mange erfarer at olierne kan være med til at fremme heling af huden for eksempel efter operationer. Sard olierne virker desuden lindrende ved forskellige typer eksem. Oliernes ’dronning’ – Argan olien – er oliernes svar på anti-age.

Sard olier hjælper dig med at opnå en sund og smuk hud og har desuden en beroligende effekt. I sortimentet finder du Sard Kopenhagen olie, facial mist, læbebalm, æteriske olier, body scrubs samt linjen Essentielle, som indeholder ansigts- og læbepleje. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper, da de er meget milde.

I 2013 vandt Sard Kopenhagen prisen som ”Årets Danske Produkt” for deres facial mist

Om Sard Kopenhagen

Sard Kopenhagen er et dansk mærke med kernekompetencer inden for hudpleje. Produkterne indeholder naturlige olier med en masse gode fedtsyrer. Olierne er vegetabilske og utroligt hudvenlige, og der er ikke tilsat parabener eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Udvikleren af brandet er kosmetolog Charlotte Kasandra Tørnby, som har flere års erfaring med kosmetik.

Sard kopenhagens produkter leveres i miljøvenligt PET emballage, hvilket vil sige, at de er fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer.