Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Nuori

Nuori

Frisk hudpleje 

Der er naturlig, og så er der 100% naturlig.

NUORI bruger kun naturlig ingredienser og når produkterne er tilsat aktive ingredienser, falder valget på f.eks. vitaminer og aminosyrer, som er af naturlig oprindelse. Det betyder at produkterne er 100% fra for parabener, mineralske olier, silikone, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, sulfater og syntetiske farver, konserveringsmidler og dufte.

For at sikre sig at produkterne er helt friske, bliver de produceret i små partier hver 12. uge. Som et tegn på friskheden af NUORI, finder du hele to datoer på emballagen. START- USING-BY er datoen for hvornår du senest skal begynde at bruge produktet, for at få mest glæde af de friske ingredienser. EXPIRY DATE er den dato, der skal minde dig om, at det er tid til at købe et nyt produkt.

Virker det så?

Ingredienserne virker. De er spækket med naturlige vitaminer, essentielle fedtsyrer og aminosyrer. Indholdet af naturlige ingredienser og det høje niveau af friskhed medfører to klare fordele. Det betyder, at aktive ingredienser ikke er svækket af nedbrydelse over tid. Og det muliggør, at produkterne er særdeles rene – 100% fri for syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer og dufte samt andre kemikalier, der normalt anvendes til at stabilisere hudplejeprodukters effektivitet og konsistens over tid.