Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
The Konjac Sponge Co

The Konjac Sponge – miljøvenlig og naturlig rensesvamp

The Konjac Sponge er en serie bestående af 100 % naturlige og bionedbrydelige rensesvampe til både ansigt og krop. Svampene er velegnet til alle hudtyper – selv til helt sart hud.

Konjac Sponge svamp er en både behagelig, skånsom og effektiv måde at rense din hud på, da de giver dig en blid men også dybdegående eksfoliering af huden. Når du bruger rensesvampen, stimuleres blodgennemstrømningen og dermed hudens evne til genopbygning af nye celler. Den skånsomme eksfoliering gør, at du ikke skader og udtørrer hudens ydre sarte lag.

Din hud vil efter brug af Konjac Sponge svampen efterlades frisk, velplejet og silkeblød. På længere sigt vil du opleve færre urenheder og dermed en sundere hud med en dejlig glød.
Rensesvampen er som et ekstra plus også god til den sarte rundt om øjnene. Den blide eksfoliering vil medvirke til, at huden har lettere ved at optage øjenprodukter.

Konjac Sponge rensesvamp kan både anvendes alene eller sammen med dit foretrukne renseprodukt. Vi anbefaler, at du anvender svampen to gange dagligt, for bedst muligt resultat.

Vedligeholdelse af Konjac Sponge

Husk at hænge svampen til tørre efter brug og skold den med kogende vand en gang hver anden uge for at holde den bakteriefri. For fortsat godt resultat, skal du gerne udskifte din svamp hver fjerde måned.

Konjac Sponge svamp er lavet af kartoffelfibre, der har et naturligt indhold af blandt andet kobber og zink.