Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Karmameju
  1. 1
  2. 2

Karmameju

– hudpleje og hjemmespa med æteriske olier

Det danske mærke Karmameju, er skabt for at give dig en terapeutisk hjemmespa-oplevelse.

Blandt produkterne finder du pleje til både ansigt og krop. Karmameju har især fokus på kroppen med lækre olier, bodywask og ikke mindst tørbørsten. Derudover finder du dufttlys med de skønneste dufte til at give dig en helt fuldendt hjemmespa oplevelse.

Målet med Karmameju plejeserie, er at give synlige resultater, en sund udstråling og følelsen af velvære.

Karmameju – Aktiv hudpleje

Karmameju udvikler hudpleje med aktive og naturlige ingredienser. Det betyder at produkterne hverken er tilsat kunstige konserveringsmidler, parabener, hormonforstyrrende stoffer, eller kunstige farvestoffer. For at give produkterne terapeutiske egenskaber, benytter Karmameju sig af æteriske olier. De er med til at skabe en sanselig oplevelse – både indeni og udenpå.

De tre serier fra Karmameju

For at gøre det let for dig at finde lige præcis de produkter, som gør bedst gavn for din hud, er produkterne opdelt i tre serier. Hver serie har sin helt egen duft sammensætning – og du har selv mulighed for at vælge din fortrukne. Du kan finde Karmameju serierne både til ansigt og krop.

Den første serie er Karmameju 01. Her finder du de mest genopbyggende produkter. 01 er tilsat æteriske olier fra blomster, træ og krydderier. Serien har fået farven pink.

Karmameju 02 er den beroligende serie. Den er eminent til solskadet eller sart hud. Den virker dulmende, beroligende og balancerende. 02 er tilsat lette blomsternoter, urter og citrus. Kig efter farverne grå og lilla.

Karmameju 03 giver dig et energiboost. Den er perfekt at starte dagen på, da har en antistress-effekt og virker opkvikkende. Produkterne virker tonende og rensende. Kig efter farverne gul og grøn. 

Hvordan startede Karmameju

Karmameju blev stiftet af Mette Skjærbæk, som startede med at fremstille håndlavede naturlige duftlys. I dag finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter, som både plejer krop og sind.

Mette Skjærbæk blev model da hun var 16 år, og i flere år rejste hun rundt i hende verden. Når hele verden er din arbejdsplads, får du et indblik i forskellige tilgange til ting. Derfor har hun lært en masse om hudpleje, og sundhed.

Netop sundhed og fokus på kroppens egen evne til at regenerere sig selv er af stor vigtighed for Karmameju.  Det er en af de ting, som gør Karmameju til noget helt specielt.

Produkterne har de skønneste dufte, som tager dig med på en sanselig rejse.