Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Ahava

Ahava

AHAVA inkorporerer kraftfulde, foryngende Dødehavs mineraler i naturlige hud- og kropsplejeprodukter. Dødehavets mudder er rig på magnesium, calcium, kalium og jernmineraler, der alle hjælper til at fremme en sund og smidig hud.

Som resultat af flere års forskning skabte AHAVA varemærket: OSMOTER, som er inkluderet i alle AHAVA-produkterne. OSMOTER-blandingen består af naturlige mineraler og bruges til at genoprette fugt i hudens yderste lag.

Som spamærke er AHAVA blevet verdensberømt for sine unikke og helbredende spabehandlinger, der hjælper folk som lider af blandt andet psoriasis, eksem, atopisk dermatitis og seborrhea.

AHAVA blev Grundlagt i 1988, da spatekniker Ziva Gilad opdagede at nogle af Dødehavets besøgende samlede mudder op af vandet og fyldte det i poser for at tage det med hjem. På den måde kunne de nemlig fortsætte med at drage fordel af mudderets helbredende kræfter. Dengang solgte AHAVA body scrubs, fyldt med mineraler fra Det Døde Hav, fra en enkelt stand - siden hen er der kommet et utal af rene produkter og lækre behandlinger til. AHAVA betyder kærlighed på hebraisk og man må sige at folkene bag har en helt speciel forkærlighed til Det Døde Hav. 

Alle AHAVA's produkter er uden parabener, petroleum eller andre syntetiske stoffer og passer til enhver hudtype og -problem.