Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Tromborg

Tromborg makeup og hudpleje

De lækre Tromborg produkter er skabt af danske Marianne Tromborg. Du finder både Tromborg hudpleje og Tromborg makeup - selvforkælelse og enkelthed er nøgleordene.

Filosofien bag Tromborg skønhed er, at du ikke behøver bruge en hel dag foran spejlet for at opnå et smukt ydre. Det skal være let at overskue, og det skal kunne tilpasse en travl hverdag. Derfor er udvalget af Tromborg makeup og Tromborg hudplejeprodukter let at overskue og ganske enkelt ’créme de la créme’.

Tromborg makeup giver dig en fejlfri hud og får dig til at se frisk ud dagen igennem. Du får et naturligt udseende ved hjælp af materialer, der giver lethed og er transparente både i farve og konsistens. Mineralmakeup har en fantastisk effekt, når det kommer til det visuelle resultat. Vi har et stort udvalg af Tromborg makeup lige fra mineral foundation og masara til neglelak og parfume.

Tromborg hudpleje indeholder nøje udvalgte ingredienser, som bidrager til at afstresse din hud. Produkterne kan benyttes på alle hudtyper på grund af de milde og naturlige ingredienser. Tromborg hudpleje indeholder produkter både til ansigtspleje og kropspleje.

Tromborg makeup og hudpleje er produceret med udgangspunkt i fornuft, dokumentation og rene ingredienser. Alle planter, som bliver benyttet til at fremstille produkterne, bliver kontrolleret og fulgt gennem hele processen. Æteriske olier og planteekstrakter har økologisk certifikat.