mærker
Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
  • Vi pakker din ordre fint ind
  • Fri fragt med GLS over 500,-
  • Vi sender til hele verden
The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy

- økologisk hudpleje til kvinder og mænd

The Organic Pharmacy er en hudplejeserie, der er udviklet af farmaceut og homøopat Margo Marone. Serien er skabt ud fra drømmen om at forene teknologi med homøopati og alternativ medicin. Alle produkterne fra serien produceres i London, hvor de fører skarp kontrol med hele processen fra start til slut. The Organic Pharmacy stiller også store krav til bæredygtighed og fair-trade hos deres avlere.

The Organic Pharmacy til mænd

The Organic Pharmacy har udviklet ansigtspleje specielt til mænd. Cremerne udviklet så den passer specielt til mænds ansigtshud. I serien finder du både en moisture crem og mouisture gel, derudover er der en ansigtsrens og en barbercreme.

Historien om The Organic Pharmacy

Margo Marrone og hendes mand Francesco grundlagde The Organic Pharmacy i 2002 i London, hvor de stadig har deres første butik og fabrik. Et af deres første produkter var Carrot Butter Cleanser, der er elsket verden over, for den ultra bløde konsistens og evnen til at fjerne makeup og rense huden, uden at strippe huden for fugt.

The Organic Pharmacy har stort fokus på deres forskning og kvalitet af de enkelte produkter. Produkterne er økologisk certificeret og indeholder ekstrakter fra mere end 250 urter.