Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Sophie La Girafe

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sophie La Girafe – bidering i naturgummi

Sophie La Girafe er produkter til din baby lavet i naturgummi og økologisk bomuld. Naturskøn har udvalgt de lækreste produkter til dig, så din baby kan få naturlige bide og sutte legetøj. Vi har selvfølgelig den ikoniske giraf - Sophie La Girafe – men også forskellige bideringe og en nusseklud i økologisk bomuld.

Sophie La Girafe historien

I Frankrig kender de fleste små børn Sophie La Girafe, og den er blevet solgt i over 50 millioner eksemplarer i hele verden. Sophie La Girafe er en legetøjsgiraf lavet af 100% naturgummi, og første eksemplar blev produceret i 1961. Naturgummiet er udvundet af Heveatræet, og farverne, der bruges i bidelegetøjet, er helt naturlige og uskadelige plantefarver.

Giraffen blev første gang produceret d. 25. maj på St. Sophie’s Day, og derfor fik den navnet Sophie. Det fantastiske ved den søde gummigiraf, er at den har vist sig at være fænomenal til at berolige gummerne og stimulere sanserne hos babyer. Man kan nemlig både gumle og trykke på den, og så har den et smilende ansigt, der kan smelte et babyhjerte.