Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Ren Skincare

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ren hudpleje – Ren Skin Care

Ren hudpleje og cremer er udviklet for at give dig et valg, når det gælder din hud. Målet med Ren produkterne er, at give dig en smuk hud, der både er sund og stærk. Uden brug af farvestoffer, parabener, syntetiske dufte, sulfater eller petrokemiske ingredienser. Ren har troen på at hudpleje, kan bidrage til at gøre verden til et bedre sted, og måske gøre en forskel for dig.

Du finder Ren ansigtspleje til både sensitiv hud, normal hud, kombineret hud og tør hud. Derudover, finder du også plejeprodukter med fokus på uren hud, anti age og glød. Derfor er der også et Ren produkt til din hudtype. Ud over ansigtspleje har vi også Ren makeupfjerner og plejeprodukter til kroppen og til mænd.

Ren hudplejeprodukter er produceret med stort engagement og viden inden for naturlig og ren hudpleje. Deres erfaring går helt tilbage til år 2000, og de har hovedfokus på naturlig og ikkeskadelig hudpleje.

Filosofien hos Ren hudpleje er, at sund hud giver smuk hud. Derfor producerer Ren kun rene produkter uden skadelige ingredienser, og de sætter en ære i at udvikle sig, i takt med ny kosmetisk teknologi. På den baggrund er det muligt at fremstille skønhedsprodukter med positive egenskaber, som at give huden styrke, beskyttelse og opbygning.

Ren bæredygtig hudpleje

Ren hudpleje produkter er fremstillet med respekt for miljøet og den verden vi lever i. Emballagen er 100% genanvendelig. En del af overskuddet, går til mærkesager som et bedre miljø og socialt arbejde.