Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Zinobel Organic Boost

Zinobel Organic Boost

- økologisk creme til kvinder og mænd

Zinobel Organic Boost er en dansk anti-age hudplejeserie til både mænd og kvinder. Serien er opbygget omkring de fineste økologiske olier, de mest velunderbyggede anti-age koncentrater og et særligt højt niveau af antioxidanter. Plejeprodukterne både fugter og beskytter og med den høje koncentration af aktive ingredienser, giver de huden mulighed for at regenerere.

Zinobels produkter er velegnet til alle aldre, og de er særligt gode til en følsom, tør, moden eller problematisk hud. Den nyeste knowhow indenfor anti-age teknologi kombineret med de økologiske ingredienser, gør produkterne fra Zinobels hudplejeserie helt unik.
De har et meget højt indhold af aktive stoffer, samtidig med at mellem 86-100% af planteindholdet er økologisk.

Zinobel tænker på miljøet

Zinobel Organic Boost er skabt af danskeren Joan Arler i 2011. Udover at produkterne er miljøvenlige, er emballagen det også.
Cremerne er i en let nedbrydelig PP plast pumpeflaske. Det betyder, at man ikke kan stikke fingrene ned i produktet, og derfor kan cremerne konserveres mildere. Det særlige vakuumsystem i pumpeflasken gør, at der ingen luft er i flasken, der er heller intet spild, da man får alt cremen med ud.

Zinobel Organic Boost blev nomineret til Danish Beauty Awards i 2012, 2013, 2014 og Joan Arler blev også nomineret som årets ildsjæl i 2014.