mærker
Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
  • Vi pakker din ordre fint ind
  • Fri fragt med GLS over 500,-
  • Vi sender til hele verden
MK Olie

MK Olie – organic pure oil

Det svenske mærke MK producerer olier med det formål at give dig en velbalanceret krop. Olierne er spækket med økologiske essentielle olier og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Smukkere hud indefra med MK olie

Mange af os drømmer om at have en smuk og sund hud. Det kan være en stor udfordring at finde ud af, hvor man skal starte og slutte. Grundlæggeren Maybritt Krewald har den filosofi, at en smuk hud kommer indefra. Her hos Naturskøn tror vi også på, at indre sundhed og ydre skønhed hænger uløseligt sammen. Derfor har vi valgt at være forhandlere af MK olie.

Du kan finde MK olien i tre varianter

Alle MK olier er lavet med økologiske koldpresset olier.
MK olie til kvinder – W er olien til kvinder. Den indeholder sortkommenolie, hørfrøolie, sesamolie, kæmpenatlysolie og hybenkerneolie. Sortkommenolie har været kendt som skønhedsolie de sidste 3000 år.
MK olie til mænd – M er lavet specielt til mænd. Den indeholder græskarolie, hørfrøolie, kæmpenatlysolie og hybenkerneolie.
MK olie til hele familien – O kan drikkes af hele familien. Den er især velegnet til børn og teenagere.

MK Aronia juice

I serien MK olie findes også en økologisk Aronia juice. Den findes i den helt rene Aronia juice N eller den lidt sødere saft, som er tilsat lidt æble – MK olie Aronia juice A.

Hvordan bruges MK olie

MK olie indtages som et shot hver morgen sammen med din morgenmad. Du kan med fordel øge dit daglige indtag, hvis du har behov for det.  Olien kan kombineres med aronia juice, så dit shot bliver halv olie og halv juice.
Et rigtig godt tip er, at du vender olien en gang i munden, inden du sluger den. Det blander olien med aronia juicen, og gør den lidt lettere at få ned.
Hvis du har problemer med at drikke olien i ét shot, kan du vælge at blande den i en smoothie eller i yoghurt. Det kamuflerer smagen af olie, så det lettere at få det daglige indtag. Især børn, kan have brug for at få den serveret i en bærsymfoni fremfor et shotglas.

Virkning af MK olie

MK Olie kan være et effektivt redskab i forbindelse med at skabe velvære og give din krop de nødvendige næringsstoffer. Produkterne kan også være effektive i slanke- og træningssammenhæng.
En anden bonus ved olierne, er at de kan være med til at give dig et energiboost og pleje til din hud. MK Olie kan desuden bidrage til at stabilisere dit blodsukker og kan have en nærende og udrensende effekt. Du giver din krop en mulighed for at udnytte alle de ressourcer, den allerede er i besiddelse af.
MK Olien har en positiv effekt på huden. Den bidrager til at give huden fugt, opbygger cellerne, lindrer smerter og så kan den medvirke til at give en antiinflammatorisk effekt. Flere danske kvinder har taget skønhedsolien til sig, og populariteten har en årsag. Olierne er skabt for at fremme din sundhed  ved at give sund hud og energi.

MK organic pure oil

MK Olierne er økologiske og indeholder aktive ingredienser, som alle bidrager til at holde din krop i balance. De medvirker til at give energi, øge forbrændingen, og samtidig kan de bidrage til at øge iltoptagelsen og mindske linjer og rynker i huden. MK Olie er sammensat af koldpressede jomfruolier med et indhold af fedtsyrer.

Maybritt Krewald

Ifølge Maybritt Krewald, som er kvinden bag MK Olie, kan du opnå en sund udstråling ved at spise de rigtige fedtsyrer og indtage antioxidanter. Gode olier kan, ud over at give dig en sundere hud og energi, også give en bedre fornemmelse i maven. Derfor er olierne et godt sted at starte, hvis du ønsker at få en smuk hud. Sund og varieret kost er vigtigt, og det handler om at finde balancen – og om at spise den rigtige kombination af fedtsyrer.