Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Kure Bazaar

Kure Bazaar

Kure Bazaar naturlig neglelak

Kure Bazaar fremstiller neglelak med fokus på at reducere indholdet af kemi. Kure Bazaar neglelak er lavet på en formula med op til 85% naturlige ingredienser. De er basseret på træmasse, hvede, kartoffel og majs. Lakken er udviklet med respekt for dine negle og deres naturlige genopbygning. Du opnår stærke, glatte og sunde negle og på samme tid, er der er stort udvalg af flotte og holdbare farver. Den naturlige tilgang til produktion af neglelak er kombineret med teknologisk innovation og flere års research inden for området. Kure Bazaar neglelak tørrer hurtigt og har den flotteste glans.

Kure Bazaar farver og kvalitet

Farverne, glansen og kvaliteten er i top i fra Kure Bazaar neglelakkerne. Ambitionen var en naturligt baserede formel, stor holdbarhed, glans, farver og hurtigttørrende. Den opgave viste sig at være et kæmpe udfordring og efter et utal af forskningstimer, blev resultatet en neglelak baseret på 85% naturlige ingredienser. Det er den højeste procent af naturlig ingredienser, som en neglelak kan indeholde, uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten.

Farveskalaen rummer alt fra de helt lyse tone i tone-farver til den helt mørke og dybe sorte. I midten af skalaen finder du de fineste sarte pastelfarver i turkis, lyserød, gul og grøn. Selv de dybeste forførende røde nuancer, som kan fuldende det helt rigtige klassiske look, har været mulige at fremstille.

Kure Bazaar filosofi og oprindelse

Filosofien bag neglelakken er, med grundlæggerens egne ord, ”the good nail philisophy”. Sundere negle med flotte farver hver dag – og selvfølgelig med udgangspunkt i sæson og trend. Det handler om at udvikle en neglelak, som både er økovenlig og lækker på samme tid.

Man behøver ikke gå på kompromis og vælge kvalitet frem for farveudvalg eller trends. Budskabet er, at man godt kan få begge dele.

Grundlæggeren Kartika blev selv opmærksom på vigtigheden af at vælge produkter uden kemikalier og hormonforstyrende stoffer, da hun var gravid med sin søn. Hun fik en åbenbaring, som gjorde at hun begyndte at lære sine produkter at kende, og vide hvad hun udsatte sin krop for. Kartika fandt hurtigt ud af, at der ikke var mange muligheder og udvalg af farver, hvis hun ønskede at finde en neglelak med naturlige ingredienser. Derfor startede hun et samarbejde med en af sine gode venner, som havde arbejdet i kosmetikbranchen i over tyve år. Sammen gik de i gang med at udforske mulighederne og kom frem til de fantastiske Kure Bazaar neglelakker, hvor der er et væld af farver at vælge imellem.

Ingen af Kure Bazaars produkter er testet på dyr.