mærker
Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
  • Vi pakker din ordre fint ind
  • Fri fragt med GLS over 500,-
  • Vi sender til hele verden
Kjær Weis

Kjær Weis – naturlig og økologisk makeup

Kjær Weis laver eksklusiv makeup med naturlige og økologiske ingredienser. Målet er at udvikle produkter, som kan skabe de samme flotte resultater, som konventionel makeup – blot uden at huden skal udsættes for skadelig kemi. Mange oplever at de får hudirritationer af konventionel makeup. Kjær Weis har skabt et alternativ, som kombinerer farver, tekstur og design og med særligt fokus på økologi.

Selv emballagen er gennemført og eksklusiv – den økologiske makeup bliver serveret i de lækreste metalæsker med signatur. Æskerne er genopfyldelige, dvs. du kan få refill, hvilket også er med til at gøre dem bæredygtige.

Om Kjær Weis

Kjær Weis makeup bliver produceret i Italien af den danskfødte makeup artist Kirsten Kjær Weis. Kirsten er makeup artist i New York, og det var her hun oplevede flere kunder havde irritationer fra deres makeup. Derfor begyndte hun at udvikle på den naturlige makeup, og som professionel prioriterede hun selvfølgelig kvaliteten men lagde også stor vægt på økologi og miljø. Derfor er mange af ingredienserne i Kjær Weis makeup økologisk certificerede.