Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Glerups

Glerups

Glerups lækre filt hjemmesko til børn og voksne

Glerups har de lækreste hjemmesko i naturlig uldfilt, til både mænd, kvinder, børn og babyer. Filt hjemmeskoene er i bedste kvalitet og den fodformede pasform og det enkle design, kombineret med uldens varme og blødhed, gør dem helt unikke.

Glerups laver både filtsko, filttøfler og filtstøvler og deres pasform og design er baseret på en lang tradition og erfaring inden for håndfiltning. Det betyder, at der i dag, stadig er dele af produktionen, der foregår manuelt, da det helt specielle håndelag ikke kan erstattes af maskiner.

Udnyttelse af naturens materialer og enkelthed er de bærende elementer i hele udviklingen af Glerups hjemmesko. Der lægges stor vægt på kvalitet og holdbarhed, og hvis du behandler dine filt hjemmesko korrekt, kan du derfor også regne med at kunne have dem i mange år.

Der anvendes naturlige råmaterialer og selve sokken/filtskoen er lavet af nyuld, mens sålen er lavet af kalveskind. Ulden renses så vidt muligt mekanisk for at undgå unødig kemi, ligesom der kun anvendes skind, der er garvet i EU.

De første filtede hjemmesko fra Glerups

Glerups er et dansk firma fra Aars. Det startede i 1993 da Nanny Glerup for første gang filtede et par sutsko. De blev taget godt imod af både venner og bekendte, og kom til at danne baggrunden for firmaet Glerups.
Til at starte med kunne Nanny kun filte 2 par filtsko om dagen. Men i samarbejde med hendes mand Ove, udviklede de gennem årene maskiner, der kunne lette processen. Der er stadig en del håndarbejde, men Glerups er i dag i stand til at følge med efterspørgslen på filtede hjemmesko i god kvalitet.