Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Jurlique

Jurlique

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Jurlique – Biodynamisk og økologisk hudpleje

Jurliques naturlige hudpleje er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at udsætte din krop for syntetiske stoffer. Alle hudplejeprodukterne er produceret af råmaterialer fra planter og urter. For eksempel indeholder Jurlique dagcreme morgenfrue, kamille og lavendel.

Jurlique hudpleje er biodynamisk, og har eksisteret siden 1985. Konceptet er rettet mod den kvalitetsbevidste og selektive forbruger, der tror på at respekt og omtanke er nyttige redskaber i vejen mod sundhed og skønhed. Skønhed kommer fra naturen og den skønhed, som naturen indeholder, videregives til Jurlique produkterne.

Som pionerer inden for naturlig skønhed er Jurlique et godt eksempel på, at man sagtens kan skabe skønhedsprodukter ud fra de ressourcer, som naturen selv bidrager med.

Tanken bag Jurlique er, at alt på jorden er levende. Jorden, planterne og blomsterne er liv, der med fordel kan blive et integrereret element i hvert enkelt plejeprodukt. Du får en frisk, organisk oplevelse, når Jurlique dagcreme rammer dit ansigtet.

I den biodynamiske produktion tages der højde for solens og månens cyklus, både når der bliver sået og høstet. Det betyder at energien i planternes celler bliver plejet og bevaret og genererer energi, som din hud kan nyde godt af.

Som resultatet af det miljø og de vejrforhold vi lever under, bliver huden hele tiden udsat for belastninger, der gør det svært at bibeholde en naturlig balance. Jurlique biodynamiske hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at skabe balance i huden, og give den et boost af energi.