mærker
Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
  • Vi pakker din ordre fint ind
  • Fri fragt med GLS over 500,-
  • Vi sender til hele verden
John Masters

John Masters produkter til hår, krop og ansigt

John Masters hårpleje, ansigtspleje og kropspleje er udviklet til dig som værdsætter økologi og naturlighed kombineret med en luksuriøs oplevelse. Dertil er det vigtigt at nævne at John Masters er et geni til at tilføre fantastiske, naturlige dufte til sine produkter. John Masters bodymilk har for eksempel fået et strejf af vanilje og blodappelsin – duften af velvære. John Masters har især fokus på hårprodukter, og du finder både John Masters shampoo og balsam i forskellige variationer, ligesom vi har John Masters hårkur, pomade m.m.

Alle John Masters produkterne indeholder naturlige og økologiske ingredienser. For at nå det mål, har det krævet hårdt arbejde fra mennesker i hele verden og stor dedikation til dyrkning og høst af økologiske ingredienser.
John Masters produkter er skabt ud fra den filosofi, er at vi kun får én krop og en planet, og derfor skal vi give den det allerbedste. Derfor indeholder produkterne hverken parabener, syntetiske farve - eller duftstoffer eller skadelige kemiske tilsætningsstoffer.

Om John Masters

John Masters hudpleje blev startet i 1990’erne af manden med samme navn. John Masters ønskede at udvikle luksuriøse skønhedsprodukter, der behandler jorden med respekt. Han har en fortid som frisør, hvilket var med til at give ham inspirationen og se, at der var et behov for økologiske skønheds- og hårprodukter.