Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Jane Iredale

Jane Iredale -  plejende og multifunktionel makeup uden kemi

Tanken bag den naturlige makeup fra Jane Iredale er, at den smukkeste makeup er sund hud. Derfor er produkterne tilsat plejende og beskyttende ingredienser, som gør at din hud kan ånde og hele tiden får de bedste forudsætninger for at stråle og se sund ud. Som udgangspunkt, er det altid mere positivt at få at vide, at du har en flot hud, frem for at man spørger hvilke makeup du bruger.

Flere af Jane Iredale produkterne er multifunktionelle, hvilket betyder, at du kun har brug for ét produkt. Amazing Base, Glow Time, Dream Tint og Pure Pressed Base er alle produkter med multifunktionelle egenskaber. De fungerer nemlig både som pudder, foundation, concealer, pleje og solbeskyttelse.

Jane Iredale makeup med solfaktor

Jane Iredales anerkendte makeup er både avanceret og naturlig. Den er fremstillet af mineraler, som sikrer en blød lethed og en fejlfri hud. Det smarte ved mineralerne er, at det samler concealer, pudder, foundation og solfaktor i ét produkt. Solbeskyttelse i Jane Iredales mineralmakeup beskytter både mod UVA- og UVB-stråler. Derfor kan du være sikker på at din hud er godt beskyttet i løbet af dagen.

Produkterne er lette at bruge, og de holder hele dagen.

Jane Iredale – Naturlig øjenskygge

Jane Iredale øjenskygge er øjenmakeup udviklet i de smukkeste nuancer. Farverne er utroligt farvemættede, hvilket betyder, at du sagtens kan bruge dem som eyeliner med en våd pensel. Igen er det en del af tanken bag produkterne, at de skal kunne bruges til mere end én ting. Farverne ligger i begge ender af farveskalaen og du kan bruge dem til at skabe det perfekte smokey eye-look, et farverigt festlook eller et nedtonet hverdags look med jordfarver.

Makeup uden kemi

Når du køber et produkt fra Jane Iredale, kan du være sikker på, at det ikke er tilsat syntetiske farve- eller duftstoffer eller konserveringsmidler, parabener eller talkum. Missionen er at fremstille makeup, som er naturligt og enkelt. Det skal være let for dig som forbruger, at finde ud af hvad du putter i ansigtet. Derfor er produkterne også testet både dermatologisk og hypoallergent. Derudover har Jane Iredales makeup været igennem allergitests, sikkerhedstests og kliniske tests, for at sikre at produkterne ikke skaber irritation.

Jane Iredale – historien

Kosmetikmærket Jane Iredale er navngivet efter grundlægger og direktør Jane Iredale, som startede virksomheden i 1994. Jane var den første producent, der gav makeup plejende egenskaber. Ambitionen bag Jane Iredale er, at lave produkter som både ser godt ud, føles godt og er lette at påføre.