Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Bioeffect

Bioeffect EGF serum – anti ageing serum

Bioeffect er af islandsk oprindelse og kendt for at indeholde et celleaktiverende protein, som er med til at stimulere dine hudcellers fornyelse. Bioeffect serum er en slags budbringer mellem hudens celler, og dermed hjælper det med at sætte gang i cellefornyelsen. Det vil sige, at det har en meget stor effekt inden for anti age behandling. Proteinet EGF er et protein, som kan fremskyde hudens fornyelsesproces og reducere rynker.

Produkterne fra Bioeffect er fri for kunstige konserveringsmidler og parfume. De er udviklet med få men virkefulde ingredienser. Det betyder også at de tåles af de fleste, også selvom du har tendens til sensitiv hud, rødme eller allergiske reaktioner.

EGF står for Epidermal Growth Factor. Det er en vækstfaktor, som er beskrevet i det menneskelige DNA. Man finder EGF helt naturligt i vores hud. Derfor er det enormt spændende at følge udvikling af EGF i forbindelse med hudpleje. Allerede i 1968 blev EGF opdaget og opdagelsen vandt Nobelprisen.
EGF vækstfaktor er yderst anerkendt i den videnskabelige verden, i forbindelse med hudpleje og de helende egenskaber.

Bioeffect hudpleje

Bioeffects serum genopbygger, plejer og reparerer huden og er derfor en perfekt anti age serum. Resultaterne og den store viden omkring EGF protein er ikke bare dukket op ud af det blå. Det har krævet mange års forskning.

Bioeffect anvender bygplanter til udvikling af EGF. Bygplanten fungerer som en form for fabrik, og hjælper med at producere rene og stabile vækstfaktorer.
EGF produkterne er meget effektive. Dog afhænger effektiviteten af om EGF’en er blevet opbevaret under optimale forhold.

Bioeffect forskning

Bioeffect EGF er udviklet på baggrund af 10 års bioteknologisk forskning. Det er første gang man har set celleaktiver fra planter i et hudplejeprodukt. Hudplejeprodukterne er udviklet af førende specialister inden for biokemi og dermatologi. Formålet er at give huden en smuk glød, reduktion af ujævnheder i huden og synlige resultater. Når Bioeffect dyrker EGF, er det gjort i højteknologiske drivhuse på Island. Bygplanterne får lov at vokse under kontrollerede forhold, hvilket også betyder at bakterierisikoen formindskes drastisk.

Bioeffect hudplejeprodukter har fået mange rosende ord med på vejen, både herhjemme og i udlandet. Bioeffect serum bliver benyttet af ca. 30 % af de islandske kvinder over 30 år, hvilket indikerer at det er blevet taget fantastisk imod på Island.

Du kan kombinere Bioeffect EGF serum og Bioeffect dagcreme for at opnå et endnu bedre resultat. Bioeffect produkterne passer til alle hudtyper.

EGF til psoriasis og rosacea

Den effektfulde Bioeffect EGF serum kan også bruges som et supplement til pleje af problemer med psoriasis og rosacea. Serum hjælper med at genopbygge den naturlige struktur i din hud, ved at aktivere signalerne mellem cellerne, og dermed skabe synlige forbedringer i huden.