mærker
Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
  • Vi pakker din ordre fint ind
  • Fri fragt med GLS over 500,-
  • Vi sender til hele verden
Balance Me

Balance Me naturlige cremer

Balance Me produkter henvender sig til dig, som værdsætter hudpleje der styrker, beskytter og plejer huden, samtidig med at du oplever en følelse af terapi. Balance Me produkterne er udviklet til daglig anvendelse, og kan derfor integreres i din skønhedsrutine.

Vores hud bliver udsat for mange forskellige udfordringer hver dag, og den har brug for en hjælpende hånd til at beskytte og bevare de egenskaber, som den naturligt besidder. Balance Me cremer indeholder en lang række rene og naturlige ingredienser, ekstrakter og æteriske olier, som bidrager med følelsen af velvære.

I Balance Me ansigtspleje finder du ingredienser som arkisk multebær, sydamerikansk burutinøddeolie, hybenroseolie. Serien er udviklet for at give dig en snert af luksus i hverdagen og give din hud mulighed for at udstråle sundhed og skønhed.

Balance Me kropspleje, ansigtspleje og hårpleje kan hjælpe dig med opnå en sund, smuk hud og naturlig skønhed.

Balance Me er engelsk og det blev startet i 2005 af Clare og Rebecca Hopkins. Tanken bag hudplejeserien er, at man som forbruger skal have mulighed for at vælge hudpleje der både er naturlig og sofistikeret. Produkterne plejer og styrker huden med det formål at opnå flotte resultater.

Balance Me produkter indeholder ikke syntetiske dufte, kunstige aromaer, parabener, farvestoffer, silikone, petrokemiske stoffer eller sulfat. Ingen af produkterne er testet på dyr.