Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Annemarie Börlind

Annemarie Börlind

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Annemarie Börlind – økologisk hudpleje

Annemarie Börlind hudpleje er hovedsageligt baseret på økologiske ingredienser. Uanset hvilken hudtype du har, er der mulighed for at finde et produkt der passer til dig. Hvert enkelt produkt er sammensat af naturlige ingredienser, som er med til at give dig en strålende og sund hud.

For at kunne skabe effektiv hudpleje, har Annemarie Börlind konstant fokus på udviklingen inden for teknologi og fremstilling af hudpleje produkter. Dette er med til at opnå de gode resultater og opnå pladsen som det ypperste inden for skønhed og velvære.

Som led i at skabe de naturlige produkter indeholder Annemarie Börlind hudpleje ingen dyreekstrakter, silekone eller petroleums-derivativer. Når du køber en Annemarie Börlind creme, serum, shampoo eller andet produkt, er det ikke testet på dyr, og der benyttes ikke genetisk modificerede ingredienser. Til gengæld laver Annemarie Börlind dermatologiske tests på både effektiviteten og hudkompabiliteten.

Annemarie Börlind har eksisteret i mere end 50 år, og blev grundlagt af Annemarie Lindner, hendes mand og Herrmann Börner. Motivationen for at udvikle naturlig kosmetik, udspringer af de problemer hun oplevede med sin egen hud. Siden da har vi kunnet nyde godt af de erfaringer og opdagelser, som danner rammerne for Annemarie Börlind produkterne, som er produkter både til ansigt, krop og hår.