Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Solfaktor

Solcreme, sololie og aftersun lotion

Det er vittigt at beskytte huden med solfaktor mod for kraftig sol. Det gælder når du soler her i Danmark og i endnu højere grad, hvis du rejser sydpå, hvor solen er endnu stærkere. Du skal også være opmærksom på, at opholder du dig ved vandet, reflekteres solen, og den vil derfor virke endnu stærkere på huden.

Det er vigtigt at du vælger en god og beskyttende solfaktor. Uanset om du vælger solcreme eller sololie, skal den beskytte mod både UVA og UVB-stråler – det gør alle solprodukterne du finder her. Du skal vælge solfaktor afhængig af, hvor sart din hud er – jo sartere hud jo højere solfaktor.

I vores udvalg af solcremer og sololier finder du forskellige solfaktor – solfaktor 15, solfaktor 20 solfaktor 30 og solfaktor 50. De er fra forskellige brands og med forskellig konsistens, og de er alle uden parabener,

Du finder også et lille udvalg af After Sun lotion, så du kan give huden den optimale pleje efter solbadningen.

Det er vigtigt, at du smører koppen med rigeligt solcreme og gerne gentagende gange i løbet af dagen. Det er især vigtigt, hvis du bader, da du altid vil då skyllet en del af cremen af.

Hvis du er mere til en lækker fugtgivende sololie, har vi et par sololie fra Rudolph Care med solfaktor. Sololien er let at smøre ud, og giver den huden et lækkert og solbrunt udseende.

Vores solcremer er produceret med naturlige og økologiske ingredienser og indeholder derfor heller ikke parabener.

Ansigtet kan kræve speciel opmærksomhed i solen – se vores udvalg af solcreme til ansigtet og vores læbepomader med solfaktor.

Solcreme til børn

Børn har en meget sart hud, så det er endnu vigtigere, at de bliver smurt grundigt ind i creme med solfaktor. Husk at børn, der leger i vand og sand, skal smøres ind i solcreme med endnu kortere intervaller, da cremen slide af. Se udvalget af solcreme til børn.