Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Parfume

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Naturlig og økologisk parfume

En parfume er noget personligt, den kan fortælle noget om dit temperament, din type og eventyrlyst. Parfume og dufte kan genkalde minder, som ellers var dybt begravet. Måske kan du huske din første børnefødselsdag, eller den måde din bedstemors blomsterbed duftede på.

Vores parfumer er som udgangspunkt, naturlige. Nogle er baseret på molekyler, mens andre er lavet med æstetiske olier. Alligevel bibeholder den naturlig parfume en skøn duft i mange timer. Fælles for dem alle er, at de ikke er tilsat skadelig kemi eller parabener.

Duftnoterne varierer og duftoplevelsen ændrer sig hele tiden. Oplev hvordan din parfume stimulerer sanserne.

En meget personlig parfume er Zarko molekyle parfume, der nok mere en andre parfumer ændre sig til din personlige duft.

Parfume dufter forskelligt på forskellige personer. Det skyldes, at vi har forskellig kropslugt, og parfumen blander sig med din egen lugt. Selvom du tænker, at du ikke lugter, har alle mennesker en mere eller mindre udtalt kropslugt, som ikke har noget at gøre med, om du har været i bad.

Du vil måske også opleve, at din parfume virker anderledes nogle dage. Det kan skyldes, at vi har forskellig kropslugt afhængig af vores menses rytme, men det kan også skyldes, at man lugter anderledes hvis man er lidt stresset.