Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Olie

Massageolie, kropsolie, badeolie – økologiske olier til kroppen

Hvis din hud er tør, er det vigtigt at du giver den masser af fugt og næring. Kropsolie er en rigtig god løsning, da du finder den mange udgaver – økologiske og med forskellige dufte. Du kan naturligvis også finde helt rene olier uden duft.

Under kropsolier finder du også massageolie. Massageolien virker varmende på musklerne og er dermed med til at afspænde dem. Du kan naturligvis også massere kroppen med de andre kropsolier, men urterne i massageolien gør, at den er ekstra lækker at brug til massage.

Kropsolie/Body oil er til at smøre på huden efter badet. Men vi har også skønne badeolier til enten fodbad eller karbad. Et bad med duftende badeolie er en skøn oplevelse, uanset om det er et helt karbad eller om det er et fodbad. Afhængig af hvilken duft du vælger til badeolien, kan badet være afslappende eller opkvikkende.

Når du smører olie ind i huden, giver det en følelse af velvære, og du kan vælge duft efter lyst og formål. Oplev hvordan din hud føles silkeblød og velplejet med en økologisk kropsolie.

Hos Naturskøn finder du mange forskellige kropsolier fx arganolie, jordnøddeolie, abrikoskerneolie og mandelolie. Flere af dem er tilsat beroligende, afstressende eller energivende egenskaber gennem æteriske olier. En del af dem er dog helt rene olier uden æteriske olier.

Du kan vælge en neutral kropsolie eller massageolie og selv tilsætte lidt æterisk olie alt efter humør og behov. Det er altid muligt at tilsætte æteriske olier til en neutral olie – på den måde kan du også selv definere, hvilke egenskaber din olie skal have.