Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Creme

Bodylotion – fugtighedscreme til kroppen

Huden er kroppens største organ, og derfor er det vigtigt at du passer ekstra godt på den.

Vi har forskellige behov for at fugt og næring til huden, det afhænger af, hvilken hudtype du har og hvilken følelse du vil have efter at have smurt kroppen ind.

Naturskøn har et stort udvalg af plejeprodukter til kroppen. Alle vores produkter er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og bruger bl.a. urter som de aktive stoffer.

Bodylotion er let og hurtig at smøre på og absorberet let af huden. Det gør den velegnet til daglig brug og til hud der ikke er så fugtkrævende.

Body Cream er noget federe og derfor også lidt mere tidskrævende at smøre på. Creme giver til gengæld mere næring til huden og er derfor god til den lidt tørre hud. Body cream er stort set det samme som body butter.

Body Balm er den fedeste af plejeprodukterne til kroppen. Har du meget tør, følsom eller irriteret hud, er det en god ide at vælge Body Balm, da den giver rigtig god fugt, næring og pleje til din hud. Vi har også den fantastiske Weleda Skinfood som særlig pleje til krævende hud.

Vi har desuden selvbruner creme, der ligesom vores øvrige plejeprodukter er uden parabener og skadelig kemi.

Det er vigtigt at du beskytter og plejer din hud alt efter fritidsaktiviteter, hudtype og vejret. Huden kan ikke få for meget pleje, og i frostvejr kræver den lidt ekstra, ligesom sommerens sol giver behov for ekstra pleje. Du kan derfor med fordel gøre det til en rutine at smøre huden ind i lækre olier, cremer og lotions.

Hvis du har tør og sart hud, er behovet for den rette pleje endnu vigtigere.