Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Krop

Naturlig og økologisk hudpleje til kroppen

Hos Naturskøn finder du et udvalg af naturlige og økologiske plejeprodukter til hele kroppen.

Vi har både bodylotion og bodyoil til at nære huden, vi har showergel og naturlig bodyscrub til at give huden liv. Derudover har vi fodcreme, håndcreme og scrubs til naturlig pleje af fødder og hænder. Du kan selvfølgelig også finde et udvalg af parfumer, deodoranter m.m. – gå på opdagelse herunder eller i menuen til venstre.

Kropspleje bør være en vigtig del af din daglige rutine. Huden skal beskytte kroppen mod ydre faktorer, som kan påvirke din krop negativt. Både mod skader, kulde, varme, vand og bakterier. Vi tænker ikke altid over at huden har en stor funktion, når det kommer til at holde os sunde og raske. Huden er kroppens største organ, og den skal selvfølgelig plejes og beskyttes. Derfor er det vigtigt at du giver huden de ting den har brug for, for at bevare elasticiteten, væskebalancen og undgå udtørring. Hud er forskellig fra person til person, men kan også ændre sig med alderen. Vælg derfor en creme eller bodylotion, der passer til dig.

For at give dig de bedste forudsætninger til, at du kan opretholde en sund og smuk hud, har vi udvalgt de reneste og mest eksklusive kropspleje produkter. Alle plejeprodukterne er naturligvis fri for parabener og sulfater.