Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Baby

Økologisk babytøj og babyudstyr

I Naturskøn baby, finder du det lækreste udvalg af naturligt og økologisk babytøj i bomuld, uld og silke. Vi fører bl.a. Serendipity Organics, EngelSelena babytøj og vi har et stort udvalg af Glerups superlækre filttøfler til børn.

Vi har desuden økologisk babypleje og et udvalg af naturligt babyudstyr som legetøj, sutter m.m.

Alle produkter er valgt under hensyn til, at din baby ikke skal udsættes for skadelig kemi. Vi har derfor med stor kræsenhed udvalgt de bedste økologiske og naturlige babyprodukter til dit barn.

Babyer har en fin og sart hud, og de har brug for ekstra forsigtighed. Det gælder plejeprodukter men også babytøj, der skal i direkte kontakt med huden. Grunden til at babyhud er så følsom er, at den også er meget tynd. Derfor har babyhud ikke den samme beskyttende evne som en voksen hud.

Naturlige materialer skaber rammerne for sundhed, ro og balance. Det giver dig mulighed for at give dit barn en sund og ren start på livet uden belastning fra skadelig kemi. Vi har selvfølgelig lagt vægt på, at kvalitet og design lever op til forventningen om, at din lille guldklump bliver den sejeste i vuggestuen.