Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Toner

Naturlig facial toner og skin tonic

En økologisk Skintonic hjælper med at mindske porerne, når du har renset ansigtshuden. Du får en smuk glød, og et frisk pust. Du kan også med fordel bruge en toner i løbet af dagen, hvis du har brug for at friske dig lidt op.

Hvis du har problemer med at huden fedter og kommer til at skinne, er det også en god idé at bruge en Skintonic til uren hud. Flere tonere har en antibakteriel virkning, som giver dig større kontrol, over din hud og dine porer.

Det kan også være, at din hud er meget tør, og derfor har brug for en fugtspray. I så fald, kan du vælge en Skintonic til tør hud, som binder fugten, modvirker at din hud udtørrer og forebygger alderstegn.

En skin toner kan også hjælpe med at berolige huden og dermed undgå rødme og irritation. Har du denne hudtype, skal du vælge en Skintonic til sensitiv hud.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at facial toner forbereder din hud på at modtage næring og pleje, så er den klar til resten af din hudplejerutine.

Forskel på skin toner, facial toner og skintonic

De forskellige betegnelser bliver brugt lidt i flæng, men de er stort set det samme. Det kan være lidt variation i, om de forskellige mærker vælger at kalde det en skin toner eller en facial toner eller skin tonic. Du vil også ofte støde på ord som balancing toner, skintonic og cleaning tonic.

Det vigtige er ikke om det hedder en toner eller tonic, det vigtige er, at du vælger et produkt der passer til din hudtype. I menuen til venstre kan du vælge din hudtype, for at se udvalget af toner/tonic der passer til dig.