Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Ansigt
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ren ansigtscreme og ansigtspleje – uden kemi

I Naturskøn ansigtspleje finder du dagcreme og plejeprodukter til lige præcis din hudtype.

Vores udvalg inkluderer kun naturlig ansigtspleje og vi lægger vægt på, at ansigtscreme og –pleje er uden kemi og parabener. Når du køber en dagcreme, natcreme, øjencreme, serum, ansigtsolie, ansigtsrens, ansigtsmaske eller læbepleje, kan du være sikker på at den er udvalgt med omhu, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler kun rene hudplejeprodukter og værdsætter økologisk hudpleje.

Vi tror på at skønhed udspringer af sundhed. Derfor er en sund ansigtshud, også en smuk hud. Din hud har brug for en masse gode vitaminer, mineraler, fugt og fedtsyrer for at opnå den optimale sundhedstilstand. De skiftende årstider påvirker huden, og ansigtet er særligt udsat, da det konstant bliver påvirket af ydre faktorer. Både kulde og varme er med til at udfordre din hud. Du kan selv hjælpe med at genopbygge, beskytte og pleje huden med naturlige ansigtspleje-produkter.

Ansigtscreme og pleje til alle hudtyper

Vi har produkter til alle hudtyper. Både normal, tør, sart, fedtet, uren, eksemhud og andre hudproblemer. Mange mennesker har kombineret hud, hvilket kan gøre det til en udfordring at finde den rette ansigtspleje serie. Derfor kan det være en god idé at få en vurdering af din ansigtshud fra en kosmetolog.